Tervetuloa lukemaan Kesä-Maijan mietteitä. Tämä blogi on perustettu Sosiaalinen media työyhteisöjen työkaluna -opintojaksoa ja sen tehtäviä varten. Olen henkilökohtaisesti käyttänyt sosiaalista mediaa jonkin verran, mutta koen olevani silti hieman epävarma some-asioissa. Enkä kyllä töissä uskaltaisi ottaa vastuuta somen käytöstä epävarmuuteni vuoksi. Siksi koen olevani uuden äärellä... Luulenpa, että opintojakson jälkeen olen oppinut paljon uutta ja ehkä rohkeutenikin on kasvanut edes hiukan. 

Uuden äärellä olen myös työssäni. Työskentelen toimintaterapeuttina organisaatiossa (kuntayhtymä), joka on saanut juuri viime viikolla muuttaa upouusiin tiloihin. Muuttomatka ei ollut pitkä, vain tien toiselle puolelle. Silti muuttaminen vei mehuja. Uudisrakennus valmistui jo aiemmin keväällä, mutta kalustamisen ja viimeistelyn jälkeen pääsimme muuttamaan ja aloittamaan tällä viikolla toimintaamme. Aika jännää! Aikaa menee vielä työn tekemisen opetteluun ja uusien rutiinien muodostamiseen. Se suotakoon. 

Mutta tiedätkö mitä, nyt on KESÄ! Nimittäin pääskysestä ei päiväkään... Niinhän sitä sanotaan. Ja nyt ne lentävät taivaalla. En ole vielä sitten viime kesän pääskysiä nähnyt. Istun parvekkeella niiden kesäisen kevyttä lentoa ihastelemassa ja kirjoittelemassa tätä kirjoitusta... Kesä on alkanut! Olemme siis myös sen suhteen UUDEN ÄÄRELLÄ...